Πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Φίλων και Μελών της Τράπεζας Χρόνου Λάρισας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου η «1η Συνάντηση φίλων και μελών της Τράπεζας Χρόνου Λάρισας».

Οι φίλοι και τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου Λάρισας συναντήθηκαν στο «NEGRO Bar», όπου μαζί με πλήθος περαστικών, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους της Τράπεζας Χρόνου για τον τρόπο λειτουργίας , την φιλοσοφία καθώς και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσα από την συμμετοχή τους στην Τράπεζα Χρόνου.

Η Τράπεζα Χρόνου είναι ένα δίκτυο ανταλλαγής υπηρεσιών και αγαθών χωρίς χρήματα. Καθένας μπορεί να πουλήσει ότι θέλει, και να αγοράσει ότι προσφέρουν τα  μέλη της Τράπεζας Χρόνου, με χρήση της δικής της μονάδας ανταλλαγής, το ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα).

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και έδειξαν ενδιαφέρον για αυτή την προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του «NEGRO Bar» για την ευγενική παραχώρηση του χώρου για την διενέργεια της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε  να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://xronos.anthropomania.gr, τηλεφωνικά στο 2410 232978 ή με μία επίσκεψη στα γραφεία της Τράπεζας Χρόνου, στην οδό Παλαιολόγου 19 (Πλατεία ΟΣΕ). Η Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί με σταθερό ωράριο Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.