Δελτίο Τύπου "Μουσική Βραδιά Ενάντια στη Φτώχεια"

Οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών Δήμου ΛαρισαίωνΜε επιτυχία στέφθηκε η μουσική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες της Λάρισας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας  και απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα,

είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, cd κτλ δηλώνοντας τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

 

Eιλικρινείς  ευχαριστίες απευθύνουμε και προς την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και συγκεκριμένα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Πολιτικών και Διοικητικών Μέτρων κυρία Ευαγγελία Ντάβαρη.      

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και προς τα μουσικά συγκροτήματα "DE NOVO BAND", "FOR SALE" και RADIOCHOLIC"  που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση επικοινωνώντας παράλληλα το ελπιδοφόρο μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου. 

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους πρόθυμα μπήκαν στη λίστα των χορηγών μας και στήριξαν την προσπάθεια μας. Συγκεκριμένα, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις Ντούλας Sound, L.Α Café , Print Notes , Φροντιστήρια «Πρότυπο» και Chopper Rider's Club Λάρισας καθώς και την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 και της Θεσσαλία τηλεόρασης. 

Είμαστε ευγνώμονες και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συμβολής των συμπολιτών μας!