Ελάτε να ανταλλάξουμε πράγματα που μας περισσεύουν!

Prosklisi Antallaktiko Pazari

Μετά το ενδιαφέρον που έχετε δείξει με την συμμετοχή σας στην Τράπεζα Χρόνου, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 19:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία στο 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι που διοργανώνουμε με τη βοήθεια όλων των μελών μας!

Η Τράπεζα Χρόνου, ένας νέος θεσμός που στοχεύει στην προώθηση της ανταλλακτικής οικονομίας και στην πόλη μας καλεί όλους τους πολίτες με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται» να λάβουν μέρος σε μια ανταλλαγή προϊόντων χωρίς χρήματα αλλά με βάση την Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ). Παράλληλα, στην εκδήλωση θα μπορείτε να ενημερώνεστε από τα παιδιά και των υπόλοιπων κοινωνικών δομών για τις δράσεις τους!

Ενδεικτικά προϊόντα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τις ανταλλαγές είναι βιβλία, παιχνίδια, cd / dvd, ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, μικροσυσκευές, είδη σπιτιού και αυτοκινήτου, είδη γραφείου και οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο ανταλλαγής.

Η εκδήλωση θα έχει μουσική επένδυση ενώ κατά τη διάρκεια της θα λάβουν χώρα ψυχαγωγικές/καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί να ανταλλάξουμε όχι μόνο πράγματα αλλά και απόψεις, ιδέες, χαμόγελα!