Τράπεζα Χρόνου Φεστιβάλ Πηνειού

Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν αντικείμενα που επιθυμούν και υπηρεσίες που χρειάζονται χωρίς χρήματα θα έχουν όσοι επισκεφθούν το «Μίνι Ανταλλακτικό Παζάρι» της Τράπεζας Χρόνου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 2 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο περίπτερο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων στο Φεστιβάλ Πηνειού.

Οι πολίτες θα μπορούν να αποκτήσουν χρήσιμα αντικείμενα όπως βιβλία, παιχνίδια, cd, dvd, είδη διακόσμησης κλπ στη συμβολική τιμή των 1-2 ΤΕΜ (Τοπική Εναλλακτική Μονάδα). Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους χρησιμοποιώντας τα ΤΕΜ που έχουν στο λογαριασμό τους ενώ τα νέα μέλη με την εγγραφή τους, για την οποία απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, κερδίζουν τα πρώτα τους 30 ΤΕΜ προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τις συναλλαγές τους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τα οφέλη της ανταλλακτικής οικονομίας ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου των Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων .